22 januari 2011

Tävling!

För att fira att jag har börjat blogga igen kommer här en tävling. Den blev utlagd lite senare än planerat så det är snabba ryck som gäller om du vill vinna, senast den 23 januari vill jag ha svar!

Jag är sedan några år en sk buzzador och i samarbete med Buzzador och Cliniderm får du nu en möjlighet att vinna en fin liten låda med småprodukter från Cliniderm. För att vinna en av de fyra boxarna måste du svara rätt på frågan (svaret hittar du på Cliniderms hemsida ) och lämna en liten motivering till varför just du ska vinna:

1) Vilket vitamin finns i Ideal Balance Skin Tonic?

Maila ditt svar på frågan till mig på: tusset@live.se
(Märk mailet med Tävling - Cliniderm).

2) Lämna en kort motivering som en kommentar i detta inlägg.

Gåvoboxen innehåller: Activ Protection Day Cream 5 ml, Age Delay Serum 5ml, Ultra Soft Cleansing Milk 5 ml, Barrier Repair 5 ml, Optimal Strenght Night Cream 5 ml, Ideal Balance Skin Tonic5 ml.

3 kommentarer:

Katarina sa...

Kul att du börjat blogga igen! Nu kanske jag blir bättre på inlägg jag med.

Jag har nu lämnat min tävlingsbidrag och håller tummarna :)

Inga-Britt sa...

Jag vill prova något nytt som förhoppningsvis passar till min hy. Att hitta något som säljs på apoteket känns också viktigt. Cliniderm uppfyller båda kriterierna galant!

Anonym sa...

Jag är med! Har mailat dig nyss.

Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

Mvh//Malin