11 mars 2007

Blommigt

Det vore inte helt fel att få hela hemmet vårstädat - har märkt att det finns ett visst behov av det speciellt eftersom jag har legat hemma sjuk de senaste dagarna (i den fruktade vinter *** sjukan - inte kul!). Efter en storstädning tycker jag det är extra viktigt att ge lite belöning till sig själv och gärna i form av blommor. Här kommer några buketter som inte vore helt fel att ha hemma på bordet - fina vårfärger, eller hur! (Bilder från Martha Stewart)

Uppdatering:
Helenas vackra bukett....

3 kommentarer:

Spralligast sa...

Tihi, någon som går i bröllopstankar kanske...? Bilderna liknar nämligen otroligt mycket sådana som jag tittade på när det var dags att bestämma hur brudbuketten skulle se ut... Fina! Kram!

Tusset sa...

Nja.. inte riktigt än. (Fast någongång blir det väl av förhoppningsvis :)Däremot är jag rätt insnöad på Martha Stewart och andra bröllopspysselsidor och bloggar. Kan få mycket pysselidéer därifrån. kram

Spralligast sa...

Så fint det blev! Och så söt du är som lägger ut min bukett också. Den ser inte riktigt lika fin ut nu dock - katten gillar att tugga på blommorna så vi hittar småbitar varje dag... Ang. Skåneresa så är ni alltid välkomna! Kram!