09 augusti 2006

åter till civilisationen

Nu är jag tillbaka från mina äventyr... eller det var jag ju iofs för en månad sen men det har ju inte exakt varit sitta framför datorn väder.

Vietnam var underbart! Det var verkligen kul, skönt, trevligt och en alldeles superbra resa! Kan verkligen rekommenderas. En utförlig reseberättelse kommer senare. För lite bilder från första dagarna av resan kan ses på mitt flickr.

Tillbaka i Sverige har jag haft lite mer semester uppblandat med arbete. Den lediga tiden har spenderats på landet och på Bildö (J's mammas sambos ställe), har varit jätteskönt.

Är just nu lidligt trött på att bo i stan. Jag vill verkligen bo på landet - kan beror på att vi har över 3o grader varmt inne i vår lägenhet och en byggarbetsplats utanför där de börjar arbeta kl 6 på morgonen. Inte roligt... Blir väl bättre till hösten när man åtminstone inte behöver svettas ihjäl på nätterna.

Jobbet går bra, men känner mig lite oinspirerad. Har massor av göra men det känns inte som om jag får så mycket gjort. Så nu måste jag sätta igång. Ska registrera en hög med fakturor (jippie - behövs verkligen mycket tankeverksamhet för det...)

Inga kommentarer: