03 februari 2011

Familjebilder

Nu när vi fått tillökning och fotande därmed ökat dramatiskt vore det roligt att få upp lite familjebilder på väggarna. Vi har en hel del fint från bröllop, resor och inte minst på Ingemar som jag gärna skulle se varje dag och vilka kunde pryda hemmet. Det troliga slutresultatet kommer väl antagligen bli som första bilden nedan, ett par foton i ram på en tavellist. Men... om jag var riktigt modig skulle jag väldigt gärna göra något som bild två eller tre. Det finns en väldigt härlig bild när min mamma är liten och drar min mormor i skrinda, den skulle vara rolig att ha i stort format i Ingemars rum. (Man kan se den i högra hörnet på det här fotot..)

Foto: 1)Ohdeedoh, 2) Jeltje Fotografie,3) Vtvonen, via The Boo and the Boy

4 kommentarer:

Hildas hem sa...

Hej!

Tack för besöket hos mig och självklart får du låna mina bilder. Så länge du länkar och anger källan får du låna hur många bilder du vill :)

Lycka till med dit fotoprojekt :)

Ha en bra dag!
Kram Sofia

Tusset sa...

Sofia: Tack! Inlägget kommer senare idag :)

Katarina sa...

Den är söt den bilden med skrindan :) Kanske inte skulle tapetsera en hel vadagsrumsvägg men ni kanske har någon mindre vägg i ingemars rum som är lätt att förändra? (skulle förresten gärna ha inredningen på bilden hemma :) )

Förstora upp en ordentlig canvas tavla på I är väl en bra och lättfixad idé!

Tusset sa...

katarina: Ja, några Canvas måste det nog bli... Håller med om att inredning från VTvonen är mkt snygg!