15 maj 2008

En massa länkar

Vill du hitta lite nya trevliga inredningsbloggar? Titta in på Sköna Hem! Spenderade alldeles för mycket tid till att klicka runt i går kväll...

5 kommentarer:

Johanna.B sa...

Tack! VIsst passar det bra, ger lite glädje åt trädgården och det är väldigt mysigt att sitta under också, det blir ett lite speciellt sken när solen lyser igenom!

Kram

mia sa...

Halloj Tusset!

Mitt första besök härinne men när man hittar en annan bokmal måste man ju komma in och ta sig en titt. Hoppas jag hinner kika runt i ditt arkiv lite och inspireras!

Härligt att höra att fler har "bok-böcker" *skratt* Jag håller precis på att avsluta Nu vill jag sjunga dig milda sånger och har tänkt börja på Flyga Drake - har sjukt höga förväntningar på den efter allt prat!

Hoppas vi hörs snart igen!
Kram Mia

PS. Har jag missuppfattat nåt eller ska du gifta dig? :) I så fall GRATTIS!

PS1. Jag håller med, Sköna hem finns på min lista av favoriter. Man får alltid en himla massa inspiration hos dem!

Tusset sa...

johanna: jag kan tänka mig att det är jättemysigt!

mia: "bokmalar unite" ;) Läste "milda sånger" förra året och tyckte verkligen om den. Har Flyga drake hemma men är lite rädd att börja på den eftersom jag har så höga förväntningar på den... Jag hoppas på att den håller och att jag kanske kan läsa den som "första bok" i nya lägenheten. Japp, här planeras bröllop! Tackar för grattiset!!

Elin sa...

Såg Alltid vi-bloggen. Roligt att se hur engagerad du är. :-)

Länken är dock fel, står alltidiv istället. :-)

Tusset sa...

elin: måste få utlopp för mina idéer någonstans, så Jonas slipper få ont i öronen.. :) ps. tack ang länken, hade lite bråttom när jag skrev in den tror jag... :)