05 mars 2008

Påskpyssel

Påsken närmar sig och det jag ser mest framemot, förutom ledighet, är att få pyssla lite. Vi brukar inte ha så mycket påskprydnader men lite ris med fjädrar och något vårigt arrangemang med blommor är ju inte helt fel. Får se vad det blir -kanske några chokladägg.... hmm.. ändrar mig, chokladägg och mitt "kroppsmål" går inte riktigt ihop. Men man kan ju alltid pyssla ihop några snygga ägg att hänga i riset. Har faktiskt kvar ett par urblåsta och tvättade ägg sedan förra året. Då slipper jag iaf den kladdiga delen av arbetet.

Helgen kommer för mig att bestå av vårstädning. Är gräsänka och jag har kommit fram till att jag tycker bättre om att röja och stå i när jag är ensam hemma. Sen så skulle det ju också vara trevligt att hinna med något kulturellt. Det som ligger närmast till hands är ett besök på Nationalmuseum och utställningen om Toulouse-Lautrec. Passande nog så är det också på söndag två olika föreläsningar kopplade till utställningen, ska nog försöka att gå på åtminstone en av dem.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Jag brukar inte heller påskpynta så mycket, det blir mest några småsaker. Trevlig helg!

Therese sa...

Jaså?! Är du instruktör?:) Jag skulle tro att vi får utbildning på det under utbildningen..men man vet ju aldrig:) Hur går det med att skaffa förarintyg? Kramis