13 februari 2008

Snabbläst

När jag nu är inne på böcker så tänkte jag tipsa om en bok som jag inte läst men som jag tycker verkar lite rolig. "80 romaner för dig som har bråttom" av Henrik Lange. I denna bok är 80 stycken romaner sammanfattade i seriestrippar på 4 rutor, se ex på sagan om ringen triologin nedan. Kul presentbok , både till dig själv och andra.

6 kommentarer:

Therese sa...

Hej tjejen! Ja du måste ta hand om dig- lunghinneinflammation är inte att leka med. Den där boken beställde jag till både bror och sambo i julklapp- men det tog tydligen slut på alla bokföretag...synd för den verkar väldigt kul:) kram

Katarina sa...

haha! en sån borde jag ha.. då kan jag kanske hålla uppe skenet om att jag läser böcker ;)

Katarina sa...

har du lunghinneinflammation?

Spralligast sa...

Martin fick den i julklapp av mig - den är faktiskt hur kul som helst! Man verkar otroligt intelligent i konversationer om klassiska böcker... Hoppas du mår bättre! Kram!

Tusset sa...

kattis 1 och 2: ang boken så har jag tänkt den tanken också... Nope ingen lunginflammation, men tar det lugnt hemma idag också. Gick lite för tidigt till jobbet och nu har jag börjat hosta+må precis som jag gjorde innan jag fick mykoplasma...

helena: det får nog komma hem 1 eller 2 böcker med min reabeställning. Ligger hemma på soffan och håller på att avsluta min Harry Potter maraton (hela serien på 1,5 vecka...) något ska man ju göra när man är sjuk..

Therese sa...

Nu har jag vart inne på adlibris och shoppat böcker. Jag hade bestämt mig på att vänta på "luftslottet som sprängdes" på pocket...men nu vart det inte så. Tror den kostade 59 el 49 nu. Å så Karin Alvtegen (Skugga) och två böcker av samma som skrev Box21. Plus ett nytt försök på 80 romaner... :) Vi får se.