17 juli 2007

Sommartider hej hej!

Hmm.. det har blivit en ganska lång bloggpaus men snart är det semester! Längtar längtar! Helgen spenderades på landet och jag passade på att ta ledigt i går (måndag) också. Det var nämligen dags för min kära systers födelsedag. Hon fick en superfin dag med strålande sommarväder. Som traditionen bjuder så var det stort sommarkalas på bryggan med släkt och vänner. Av mig och Jonas fick hon biljett (den andra har jag) till Bo Kaspers Orkester. Det är alltid trevligt med en bra konsert så här på sommaren! Hos Eva och Håkan kan ni se fina bilder från kalaset, här en bild på deras fina båt som fick "vila" på vår brygga under natten, innan de fortsatte sin resa Värmdö runt.(foto: Eva och Håkan)

4 kommentarer:

Eva sa...

Sjölusen e fiiin, hoppas Sjöbusen blir lika fin, är fernissad 3 gånger nu,, bara ca 7 lager kvar,, :)) ni få komma förbi o kolla när ni har tid,, Kram Kram!!

Tusset sa...

Eva: Vi får höras nästa gång jag är på landet.. blir nog några dagars semester där iaf...

Lella sa...

Superfin båt! Längtar ut på sjön....har sålt vår segelbåt för många år sen men när semestern kommer börjar det rycka i seglartarmen :o) Ha en toppensemester!

Katarina sa...

Hej! Hoppas du har det bra i Göteborg, hade det varit nästa vecka hade jag kunnat lifta med er men men.. Dags att uppdatera snart kanske? ;) kram